T370hw02 VC CTRL BD 37T04-C0g логическа такса LCD без IC TYPE 32 37 46inch какъв размер имате нужда от T-CON

Наличност:
В наличност

Етикети: вещица, такса t370hw02, Направи си сам гексакоптер, 37t04 c02, ic lm, PLD xilinx, t370xw02 vc ctrl bd, решетчатая сваляне, Трикольор, преминете os sx.

    20.98лв.
  • Съвместим Стил Камери: Огледално-рефлексни фотоапарати
  • Произход: CN(произход)

pls confrim вашата стара дъска без тип IC веднага след като ми снимка показва навън, там друго от вида IC, те не може да замени Один друг, с програмата differece.

БЕЛИ ДЪСКИ ИЗПОЛЗВАНИ И ТЕСТВАНИ С ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ ЩЕ БЪДАТ ТЕСТВАНИ .НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОКАЖЕМ СНИМКИ ЗА ИЗПИТВАНЕ

Пълно изпитване, гаранционни дни: 60 дни

YIXIN Electronics е професионален доставчик на аксесоари за преносими компютри, тя притежава голямо предимство на ресурси и завършена система за управление.

ние можем да предложим всички видове дънни платки за лаптопи , екрани и аксесоари

В Китай, ние сме много изложбени зали в Шенжен, Гуанджоу, Сантоу, всеки детайл ще бъде тестван, за да се уверите, че те могат да бъдат използвани на 100%.Ние можем да обещавам качество

Ние sincerly се надявам да се получи дневния разследване, за да започнете да се занимават с вас, за да се получи взаимно

използван и изпитани внимание: ако сте съгласни да следват, АД отмени поръчка!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако сте избрали DHL, ад разбира се вашето добавя не е далечна област, в противен случай, ще трябва да платите за допълнително дистанционно такса на всички детайли, все пак трябва с нашите следобед гаранция маркировка на етикета .Без него този предмет не ми принадлежи. 1) След получаване, ако се установи, пакет или детайл е повреден, PLS излъчват, за отдаване под наем, pls приемат видео, за да отвори .в противен случай купувачът трябва да приеме отговорност пакет. 2) стълб кит струва обикновено 1-1,5 месеца.Ако пакетът забавяне, АД контакт с мен, аз ще разширите правят доставки ден, правят pls не да спори без преговори , Volantinaggio-bergamo.eu не возвратят след 90days спор дупки . 3) плащане на купувача пренесена за приспадане на данъка, ако купувачът отказва да плати, ако това се случи и лицето откаже пакет, а след това възстановяване не се извършва.Ако можете да ми дадете 5 започва като обратна връзка, и това е вторият път, когато правите поръчка от мен, аз мога да ви дадат отстъпка.Благодарим ви!

pls confrim вашата стара дъска с вида IC като моята снимка показва навън, там друг, без тип IC, те не могат да заменят Один друг, с програмата differece.

Lale Mary2020-09-07
"Descripción perfecta y el vendedor se preocupa por que lo pidas bien. Gracias."

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти