5sl12c електрически AC A / c компресор на климатика електронен електромагнитен клапан за управление на сензор щекер за Fiat VAUXHALL и Opel Corsa D

Наличност:
В наличност

Етикети: най-малък електромагнитен клапан, opel corsa c audio, 6seu14c, контролери, въздушни компресори, corsa d led, компресор Джимни, Fiat 500, декрет, електромагнитен клапан въздушен компресор, Фиат Панда.

    38.83лв.
  • търговска марка: ЭЙОНДЕР
  • специални характеристики: Охлаждане
  • Тип Елемент: Компресор Климатик И Съединител Съединител

Описание: 1. приложение: Fiat VAUXHALL и Opel Corsa D 2. Модел компресор : Denso 5SL12C 3. Дължина : 72mm 4. Колцеобразные уплътнения : 3PCS 5. Модел EYD : EYD006-17

Внимание: моля, прочетете всички условия и описание, преди да поръчате!Местен мито или данъци не са включени в цената на продуктите.Купувачите трябва да плащат данък за внос съответно.

Снимки:

Внимание:

1.Преди да направят поръчка,моля, уверете се, че подробност е същата като тази, която ви е необходима.Ако имате нужда от помощ, за да се уверите, че тази част ще съответства на вашия автомобил, моля, изпратете ни вашите стари части на истински снимки, за да потвърдите, преди да го купите.

КАК ДА КУПЯ ?

Q1: как може да се гарантира качеството?А: всички продукти трябва да се подложи на строга проверка, преди те да излязат.Q2: ако ние не се намираме тук авточасти a/c,моля, уведомете ни.A:1.Pls, изпратете ни номер на nicola, ако знаете номера на OEM. 2.Pls изпрати ни снимка ur ако u е изображения. 3.Pls ни казват модел автомобил ur точната ако u да не е снимка или OEM No.Q3: възстановяване A: ние правим нашето най-доброто, за да служат на нашите клиенти.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на вашата поръчка.И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки са оригинални, на техния статут.Така че, преди пускането на поръчката вие трябва да се уверите, че данните са подходящи за вашия автомобил, за да се избегнат ненужни разходи.

Свързани продукти:

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти