Взаимосвързани EN14604 дим аларми литиева батерия свързани с 433 Mhz детектор за дим за дома

Наличност:
В наличност

Етикети: 433 дим, аларма дим Wi Fi, детектор за дим, за дим, клавиатурата на toshiba satellite l350, тютюн, кръг на Пандора, 40 W bluetooth говорител, 30 W, bluetooth говорител, детектор за пожар.

  109.04лв. 143.47лв.
 • Безжично Предаване На Разстояние: 200 м (на открито)
 • Влажност на въздуха: ≤ 95% RH
 • Произход: CN(произход)
 • Номер На Модела: SR-851S (I)4
 • Звуков сигнал за тревога: >85 db/3 м
 • Документ: CE
 • Критерий За Изпълнение На: EN14604
 • Тип: Детектор За Дим
 • Честота на безжичната връзка: 433,92 Mhz GFSK

Добре дошли в нашия магазин !

Описание на продукта

взаимосвързано детектор за дим

Това е SR-851S(I)4 димни аларма свързани помежду си, т.е. те се свързват помежду си (20 единици в групата), формиране на интегрирана система защита за вашия дом.Алармени сигнали могат да бъдат свързани помежду си с помощта на безжична честота на свързване(433,92 Mhz GFSK).Междувременно, може да се използва и самостоятелно.

Източник на захранване DC3V батерия (Батерията е включена в комплекта) операция може да бъде свързана 20 бр звуков сигнал за тревога >85 db/3 м честота на безжичната връзка 433.92 Mhz GFSK безжично предаване на разстояние от 200 м (на открито) Режим аларма сирена с флаш живот на батерията до 5-8 години на прага на ниско напрежение 2.6 в концентрацията на сигнала на алармата 13% влажност 0%~95% RH(без кондензация) чувствителност 0.5 db/m (±0.1 db/m) съдържание на Влага ≤95%RH изпълните критерий EN14604:2005/AC:2008 Материал ABS негорими материали метод на инсталация установен таван на размера на Φ110mm×H57.15mm единичен размер на опаковката 13.2 cm*12.2 cm*6.8 cm

Функция:

1. тест

Натиснете и задръжте тест на клавиша в продължение на 3 секунди, продуктът ще се премести в тестово състояние.Когато мига червена светлина, звучи зумер, и режим на действие на същия, както и режима на тревожност, което означава, че на нормалната му работа.Когато светодиод мига осем пъти в червено, без жужжания на говорителя високи честоти, това означава, че той работи ненормално.

2. аларма

Червен светодиод ще започне да мига много бързо и звуков сигнал "Ди-Ди-Ди" ще се издава един сигнал.

3. тъпо

При тревожност щракнете върху бутона, за да изключите сигнал и червен led ще започне да мига на всеки 9 секунди.Време за изключване на звука е около 9 минути, след което той ще се върне в нормално състояние на готовност.

4. Аларма За Ниско Напрежение

При напрежение, по-малко от 2,7 в издаде кратък звуков сигнал "DI" и red led мига на всеки 50 секунди.

5. Нормална Работа

Червеният светодиод мига един път на 50 секунди.

Списък с пакети: 3 x детектор за дим 3 x ръководство на потребителя

Сертифицирана по стандарт EN14604(TUV)

10-годишният детектор за дим

За нас

Шенжен SUMRING technology Co.,Оод е пълна ликвидация на решения за пожароизвестяване повече от 15 години, продукти покриват контролен панел пожароизвестяване(система за откриване на пожар), детектор за пожар, фотоелектричния детектор за дим, термичен детектор на разговор за пожароизвестяване, стробоскопическая сирена, ръчно изработени елемент на повикване, детектор за пропан-бутан/природен газ, аларма въглероден окис, детектор PIR(детектор на движение) дом за сигурност и т.н. Продукти за пожароизвестяване аттестованы EN54(LPCB), EN14604 (LPCB, TUV), CE и ROHS.

Доставка •Безплатната доставка означава само безплатна доставка, не приемайте никаква отговорност за каквито и да е друг митнически данък. •В процеса на транспортиране завършва логистична компания.Ако не сте получили своя товар в продължение на 60-90 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще ви дадем отговор възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Гаранция •ние се ползват за цялата продажба деталя.Ако имате нужда от помощ и имате някакви други въпроси , моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща .Обратна връзка: •Вашият положителни отзиви и 5 звезди са важни за нас, които ни насърчават да правят по-добре и да поддържат най-добрите услуги и добър продукт за всички клиенти .Благодаря предварително за това, че сте оставили положителна оценка и 5 звезди. •Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка и по-ниска оценка, защото това не решава проблемите.Моля, дайте ни възможност да ви отново .Благодаря ви за посещението и добре дошли да ни посетите отново!

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти