Риболов карикатура стайлинг автомобили голяма уста бас риба етикети лодка каяк етикети авто камион лаптоп прозорец стикер винил, 20 см*20 cm

Наличност:
В наличност

Етикети: Лодка PVC, мъжете oem, безплатен риболов, каяк, фолио, винил, автомобил за етикети, носа пеперуди, Мак Маккуин, лаптоп за игри, аксесоари за каяк heritage, автомобилна стикер.

  3.04лв. 8.42лв.
 • Модел: Oem
 • Името На Модела: автомобилна стикер
 • Вид На Материала: PVC
 • Опаковка: Не Е Натъпкан
 • Широчина На Продукта: 20cm
 • Тип Етикети: Творчески Етикети
 • Дизайн: Домашни любимци
 • Тип: Залепваща Стикер
 • Височина На Продукта: 0.01cm
 • Произход: CN(произход)
 • Дължина На Продукта: 20cm
 • Поставянето На Стикери: Всички Тяло
 • Категория: Стикери

Риболов карикатура стайлинг автомобили голяма уста бас риба етикети лодка каяк етикети авто камион лаптоп прозорец стикер винил, 20 см*20 cm

Чисто нов, силно гъвкав и добро качество.Лесна инсталация, просто я залепите, подходящи за всички превозни средства.

Материал: висококачествен PVC материал за защита на околната среда, водоустойчив и слънцезащитен крем, не избледнява

размер: 20 см*20 cm

Пакетът включва::

1 X Риболов карикатура стил на колата е голяма устата Костур, риба етикети лодка каяк етикети авто камион лаптоп прозорец стикер винил,20 см*20 cm

Цвят: както е показано на фигура

① Начин Пастирования малки автомобилни стикери c (сух начин паста)

Инструменти: парцали, чистачи или кредитни карти

1. Почистете тялото и дръжте го сух.

2. Определи местоположението на паста.В нормални условия бавно наклеивайте, едновременно соскабливая инструменти, едновременно отваряне на долната хартия.

3. Ако снимката не е голям, можете също така да откъсне прозрачността амбалаж и етикети, преди да вмъкна.Но трябва да се внимава, за да не предизвика случайно залепване.

4. след залепване соскоблите и натиснете още и още няколко пъти.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5. на вратата на колата и shwe художествен с нож, до вътрешната страна на чантата.

6. Не позволявайте да стикери и корпуса са имали някакво разделение или выступание.

② Метод на залепване на големи автомобилни стикери с помощта на (wet метод, залепване):

Инструменти: парцали, пръскачки, чистачи или кредитни карти

1. Почистете корпуса и равномерно разбрызгайте вода в части от корпуса, които ще се поставят, за да се намали вискозитета на етикети и облекчаване на корекция положение.

2. Определи местоположението на паста.Бавно една страна поставили, при това внимателно соскабливаем инструмент, едновременно разкриване на хартия.

3. в случай на дръжката на вратата или антифрикционной ивици материал трябва да бъдат разрязани и опаковани в съответствие със ситуацията.

4. настройте правилно.След потвърждаване на общото фигури няколко пъти избършете водата и мехурчета.Бистра передаточная мембрана е била изтрита.

5.през вратата и шев на автомобила с нож на изкуството, към вътрешността на чантата.

6. Не позволявайте на наклейкам и тялото да има някакво разделение или издатина.

7. опитайте се да се влага в етикети внимателно изсъхнала, и ако е възможно, може да се проведе умерено нагряване и сушене.В зависимост от времето, измийте си колата през ден-два

Начин на почистване:

Внимателно соскоблите край етикети нокът и напълно се откъснете от нея.Той няма да остави никакви следи и няма да навреди на боята.През зимата, когато е студено и е невъзможно да отстраните ръбове и ъгли, самозалепваща лента може да бъде правилно загряване на електрически сешоар, както лепило е лесно да се премахне, след като са омекотени.

Култура етикети:

Автомобилни стикери, широко известни като "Ла Хуа", както е известно, възникнали в Съединените Щати.Първо той се появява под формата на обществени, а постепенно е преобразувано по време на един вид автомобилна обков с усъвършенстване на хуманитарните науки.

Различни "теглене на цветя" могат да ви накарат да се чувстват по-различно.Как да направя "Ла Хуа" по-персонализирани, изцяло собственост на вашия личен стил!В състезанията ще открием, че всяка машина красочна и привлекателна.

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти