Нов обновен WiFi ZigBee Sasha Smart Curtain Motor Track Customized System RF Дистанционно Алекса Google Home няколко режима на управление

Наличност:
В наличност

Етикети: автоматизация на дома ios, жизнен прекъсвач, завеса zigbee, преминете thuja, къща умен, крив гирье, мотор завеса, рельсовый път корниз, вратата thuja умна, Акара.

  185.68лв. 309.47лв.
 • Тегло На Защитна Завеса: 50кг
 • Документ: CE,FCC,RoHS
 • Гласов контрол: Amazon Алекса Echo Google Home
 • Wi-Fi: 2.4 Ghz
 • Напрежение: 110-240V
 • Апп: умна живот/sasha smart
 • търговска марка: MoesHouse
 • Цвят: Бял Мотор Кортина
 • Произход: CN(произход)
 • Име на продукта: Wifi Smart Electric Curtain Ролетни Щори
 • Номинално Напрежение: 100V-240V 60hz

1. Строени в приемника RF433 мулти чрез контролиране на режима: дистанционно управление на стена RF като кристален вид на единична или двойна емитер на канал или преносими remote с единични, двойни, 6 и 16 канали availavle за да добавяте удобство на уреди Съединените горивото.Smart Life / Sasha App дистанционно управление и лесно гласов контрол са достъпни.Дори функция за ръчно превключване се поддържа при прекъсване на електрозахранването.Просто въведете моторни завеси или други подобни устройства в своя умен дом с помощта на Smart Curtain Motor Track! (Забележка: два варианта по избор: протокол Wi-Fi интернет и протокол ZigBee са на разположение, хъб ZigBee е необходимо за нормална употреба версия на ZigBee) 2. корекция на движението на допир и пътуване отскок завеса при поддържана настаняване на кратко разстояние функция памет: малко да се дръпне завесата към една посока 5cm докато мотор подпитан,мотор ще се отвори или ще затвори автоматично.Запомнете позиция като нова позиция на границата автоматично, когато скача завеса малко правилното до обжатию.Изключване на захранването текуща актуална информация за работата на паметта;автоматична инсталацияи запомнете стопорное позиция, тя ще се забави, когато завесата се доближава до стопорному настройка, за да защити цялата система.

Нов обновен WiFi ZigBee Sasha Smart Curtain Motor Track Customized System RF Дистанционно Алекса Google Home няколко режима на управление на автоматично устройство за умни домове

Автор MoesHouse

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Цялата дължина на перваза може да се коригира по поръчка.Моля, резервирайте най-близката височина.След като вашата поръчка ще бъде поставен,моля, оставете ни съобщение за вашата определена дължина на пешеходна пътека, необходима за пространството инсталация, с възможност за свободен ход и за двете сметка, за по-лесен монтаж.

Характеристики На Продукта:

3.Спирка на препятствии и регулиране на скоростта: умни реакция на съпротива и да запази себе си.Завеса автоматично ще спре, за да защити цялата система при среща с всякакви физически блокове.С помощта на бутона за регулиране на скоростта може да се регулира скоростта на движение в съответствие със собствените си нужди.Винаги запазвайте спокойствие с помощта на сверхшумного дизайн,снижающего ниво на шума до 30 db.

4. Smart Life, Sasha App е съвместим: работа с приложение Smart Life, Sasha позволява лесно гласов контрол чрез Amazon Alexa и Google Home, а също и безжично дистанционно управление на свързаните устройства в своите смартфони, без значение къде се намирате.Таймер свой собствен график, за да отворите / затворите завесите в определено време (за Wi-Fi версия само),дори и делът на устройство за членовете на семейството, за да наблюдава заедно, за допълнително удобство. (Забележка: версията на ZigBee разработена без функция таймер в приложението.)

5. лесна инсталация дии: умен самостоятелно инсталиране;автоматично научете граници се движат, когато е пълно с открит или закрит.Можете също така да зададете трети ограничения в средата за собствения си предпочитания и дори на група за управление на поддържани; таймер вашите собствени графики за управление на завеси за включване / изключване;не монтьори или степента на ракетна наука се изисква.Лесно инсталиране и настроьте отпечатък на мотора в минути с ръководството за инсталиране.Веднага да се свържете мотор с умен проследи завеса, за да се постигне нормална дейност се контролира пердета. (Забележка: Можете да се насладите на една единствена покупка на моторни завеса и дължина следа подгоняна.)

Julianonet2020-08-26
"very fast"
Frddbeltran2020-09-17
"Excellent as described"

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти