Оригиналната настройка на принтера мастило касета 934 935 за HP 6800 6810 6812 6815 6820 6822 резервни части за принтери

Наличност:
В наличност

Етикети: много принтери hp, принтер portabl, група жени, тъмен екран, многофункционален принтер, л. с., цветен принтер формат А3, мастило лазерен принтер, скелет на предната маска, лаптоп hp.

  27.33лв. 30.37лв.
 • За Поддръжка На Мрежата За Печат: Жичен
 • Тип: Лазерен Принтер
 • търговска марка: Каодурен
 • Режим На Ръчно Подаване На Хартия: инструкция
 • Скорост На Печат: 20ppm
 • Произход: CN(произход)
 • Вид На Интерфейса: Инфрачервен
 • Двустранен печат: No
 • Максимален Размер Хартия: A0+

Конфигуриране на принтер касета 934 935 за HP 6800 6810 6812 6815 6820 6822

в пакета е включено :1бр

тези мастилници оригинални и чисто нови, но с изтекъл срок на годност, не се притеснявайте, дори ако той е изтекъл, можете да го използвате свободно, на същото качество, както и касети в датата.

ДОСТАВКА И ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ДЕЙНОСТИ

1.Int-аз изпращам Авиапочту поща:

Фиксирана такса за доставка и обработка на товари, включително разходите за опаковка, склад, дистрибуция, обработка и преработка.Стока ще бъде изпратена победен от купувачите в рамките на 24 часа след получаване на плащането.Помещение със стока ще бъде изпратена от Хонг конг плоска въздушна поща или препоръчана въздушна поща.

Срокът за доставка обикновено отнема 2-3 седмици (максимум 4 седмици), в зависимост от страната и на място.Купувачите да носят отговорност за допълнителни такси COD, ДДС, митнически такси и вносни мита (ако има такива).

Регистрирана въздушна поща с номер за проследяване на по-бързо и по-безопасно, но ние трябва да плащат допълнително $2 за такава услуга.Поради тесни маржове, ние можем да предложим само тогава, когато общата сума е повече от 30 долара за поръчка.

Моля, следващия път, когато се комбинират повече стоки(над $30) в една поръчка, така че ние може да ви предложим пусне на потребителски авиапочту.

Моля, разберете, че разходите за доставка на покрива и много други разходи, освен действителните разходи за доставка, като такси за промоции, човешки ресурси, такси на paypal, такси за крайната цена на ebay, Листинговые такси, застрахователни такси, такси за опаковъчни материали, такси за обработка, и т.н. Моля, дайте ни най-високата оферта за разходите за доставка, за нашия бизнес може да продължи.

2. Комбинирана Доставка:

В света

1-ва позиция

Комбинирана Доставка

Въздушна Поща 1-2 Седмици

Безплатна Доставка

Безплатна Доставка

Можете да комбинирате всичките си предмети в рамките на 14 дни от датата на първия спечелен предмет.Един плащането трябва да бъде направена за всички стоки едновременно, така че да може да бъде предоставена отстъпка за доставка и обработка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Ние приемаме само Paypal.Това е лесно и безопасно за вас да платите с кредитни карти, дебитни карти, банкови преводи и салда по сметки PayPal.

Плащането трябва да бъде направено в рамките на 14 дни от датата на спечелване на първия предмет.

За несъстоятелност победители ще бъдат докладвани на eBay.Сериозни претенденти само моля.Моля, пишете ни с всякакви въпроси, които може да имате по време на сделка.

УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА

Удовлетворението на клиентите е нашата основна цел.Всички продукти се проверяват за качество.Те са нови и в добро състояние при изпращане на нашите клиенти.Ако продуктът неполноценн или увреждане на пристигане, или грешен потопен продукт, моля свържете се с нас незабавно.Рекламации се приемат в рамките на 30 дни от датата на доставка, и стоката трябва да бъде в оригинален нов състояние, не носят и не променят по никакъв начин с прикрепени етикети и обвивка.В противен случай сделката е окончателна.возвратная доставка трябва да бъде платена от купувача.

Моля, свържете се с нас на първо място, ако имате някакви проблеми/Въпроси/Проблеми.Ние ще се радваме да реши всички въпроси, в топли и приятелски начин.

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти