Гореща филм легла 220*220mm/235*235mm/310x310mm магнитна платформа стикер на парникови anti-warping edge high temperature separable Heat Pa

Наличност:
В наличност

Етикети: бяло отопляем одеяло, на северния край да гледате Гавия, Магнит неодимовый, етикети с топъл, уплътнение на вратата на колата, 2020 ъглова скоба 10, фолио за топлинното щамповане, гореща легло поли, легло релси момичета, легло за спалня.

    12.26лв. 15.33лв.
  • Стандартен или нестандартен: СТАНДАРТ
  • Аксесоари за diy: Металообработване
  • Документ: CE
  • Материал: Магнетизмът
  • Произход: CN(произход)
  • Номер На Модела: Гореща Легло
  • Използването на: Работна обувки
  • Структура: Еднопосочен скоба

Параметри:

Дебелината на продукта: dual layer; 1,8 мм Изисквания за употреба: температура на горещия слой да не превишава 60 °, печат или в студен слой Размер: 220x220 мм 235x235 мм 310х310мм

Характеристики:

1. магнитните полюси отговарят на всеки посоката 2. печатни матиран слой притежава силна адсорбционной сила и премахва скручивающийся край. 3. определен слой не се нуждае от подмяна в продължение на дълго време и може да бъде съпоставена с няколко слоя печат. 4. силна магнитна устойчивост, отлична устойчивост на печатни матово слой Цвят: син; цветен печат инсталиране и използване: свалям задната част на страна Б, както и предния защитен филм, директно го очакваха до платформата, страна A адсорбируется на страна B и на ниво на регулация за печат.

Адсорбционный слой:

Тя е обработена с текстура микро-дупки штейновой, която може да направи горещият неща стопява и слой на печат да се съчетаят добре, намали деформацията причиненную усушкой и да се избегне къдри.Той притежава добра адгезией и увеличава силата на адсорбция на консумативи по време на печат.Когато температурата падне обратно, сцеплението се намалява, което е удобно за вземане на части.

Слой цементированного волфрамов:

Високата топлопроводимост на сплави на основата на желязо прави платформа като цяло по-гладка.Желязо също може да бъде прикрепен към дадена всяка страна на магнита, за да разширят съвместимостта на различните консумативи.

Предпазни мерки:

1. за да може ефективно да се постигне добро не свински, се препоръчва да се отваря гореща легло температура не повече от 50 градуса.Ако няма гореща легла, моля, използвайте локално регулиране на скоростта, на първия слой се сервира 17, и започва третият слой.Бързо приспосабливайтесь. 2. задължително выровняйте го преди използване.Ако машината не може да бъде нивелиран, моля, бъдете внимателни, за да поставите поръчка. 3. Не пипайте директно към высокотемпературному соплу към повърхността.Моля, извадете модел след печат.Не приемайте модел на следващия ден.Защото този модел ще бъде здраво прикрепена към отпечатаната повърхност, което ще затрудни вынимание модул и ще скъси живота на платформата. 4. Ако първият слой се открива застрявшим по време на употреба, а след това и използвани ли от трети страни на машината и материални платформа са изравнени.Поради безсъние машини и потреблението на всеки производител материал има своя собствена структура структурата и температурата на печат.Така че не можете да ги проверите един след друг.Трябва сами да проверите съответните температурни и изравняващи параметри.

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти