Tooarts Белоглав Орел, Скулптура От Съвременни Железни Орнаменти Вкус Арт Декор Ръчно Изработени Плавателни Съдове Специални Фигурки На Животни Начало Декор

Наличност:
В наличност

Етикети: модерни скулптурни изделия, статуята на танцьор, желязна скулптура, скулптури, Орел смола, декор скулптура, blade Бальде, мрачен, детска закачалка стенни, домашен офис модерен декор.

    72.45лв. 120.77лв.
  • Стил: Европа
  • Тема: Домашни любимци
  • търговска марка: Тооартс
  • Материал: Метални

Описание:

Белоглав орел е символ на независимост и свобода, известен като си изключителен външен вид, така и пъргав и мощен полет.

Скулптурата изобразява величествена скулптура на белоголового орлана.С приемането на железен материал, отлична изработка художник улавя същността на това благородно животно с помощта на ръчни процеси, такива като пробиване, заваряване и сладкиши оцветяване.Повърхността на екологично чиста печене е боядисан, а подвижни крила се издигат в облаците, пълни с тържествен вид.Основаване на клон на дървото, умело украсени с изящни перли и богато на детайли.Прекрасна белоглав орел, да скачат, можете да го поставите върху витрината или рафт като украса на вкус.

Като всеки съвършен дар свободен орел, това трябва да бъде прекрасно.

Характеристики:

Символично значение: белоглав орел е символ на независимост и свобода, известен като си изключителен външен вид, така и пъргав и мощен полет.

Ремесленничество: Принимающ iron материал, художникът улавя същността на това благородно животно чрез превъзходно майсторство чрез ръчни процеси, като штемпелевать, варени и печка на цвета.

Специална обработка на: повърхността на екологично чиста сладкиши, боядисан, подвижни крила се издигат в облаците, а в основата клон на дървото, умело украсени с изискани бусами и богати детайли.

Прекрасна обстановка: красива плешив орел ще лети, той може да бъде поставен на поставка за дисплея или рафт като украса на вкус.

Чудесен дар: като съвършен дар свободен орел, той трябва да бъде чудесно.

Технически характеристики:

Материал: Желязо

Цвят: златист, кафяв и сиво-черно

Размери на продукта: 46 * 25 * останал с 63cm / 18.1*9.8*24.8 in (L * W * H)

Размер на опаковката: 40 * 19 * 28 см / 15.7*7.5*11in (L * W*H)

Тегло на продукта: 1110g / 39.2 oz

Тегло на опаковката: 1430 г / 50,4 грама

Списък на пакетите:

1 * Ютия на плешив орел скулптура

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти