Прамофен крем за хемороиди - (3 опаковки) - симптоматично лечение на болезнени и възпалителни външни и вътрешни хемороиди

Наличност:
В наличност

Етикети: защита на ноктите, b сметана, пистолет ръси вода, вв крем корейски, изработена по поръчка пылезащитная маска, Крем за хемороиди, крем, билков крем за хемороиди, лечебен крем за хемороиди, домашно воден пистолет.

    34.69лв. 40.35лв.
  • Текстът на: Крем
  • Държава/регион на производство: САЩ
  • Слънцезащитен крем: No
  • Тип: BB & CC кремове
  • Размер: Full Size
  • Вид На Кожата: всички видове кожа

Използва

Това се използва за временно облекчаване на оток, парене, болки, причинени от тях последствия .Този продукт съдържа и .

Фенилэфрин-това е симпатомиметический Амин, който временно да стеснява кръвоносните съдове в тази област.Този ефект намалява подуване и дискомфорт.Прамоксин принадлежи към клас лекарства, известни като местни анестетици.Той действа на нервите, в смисъл, да блокира или намалява усещането за болка .

Някои продукти също могат да съдържат вещества (например, какаово масло, твърди акульий мазнини), които успокояват или да образуват защитна бариера за да се предотврати прекалено силен дразнител за контакт с изпражненията.

Как да използвате крем Прамофен

Следвайте всички указания върху опаковката на продукта.Ако не сте сигурни в каквато и да е информация, консултирайте се с вашия лекар или преди употреба почистете парцел с мек сапун и вода, добре да изплакнете и подсушете с потупване.

Нанесете средство за защита на засегнатата област, до 4 пъти на ден, обикновено сутрин и / или след всяко хранене или по указание на лекар.За да се приложи този продукт в долната част, използвайте върха на апликатора / осп / дюза.Следвайте инструкциите на опаковката на продукта, или използвайте по указанията на вашия лекар.Не нанасяйте лекарството е силно вътре в ректума.

Дозировката се основава на здравето си състояние и реакцията на лечението.Не използвайте по-често или за по-дълго време, отколкото се препоръчва.

Ако симптомите не се подобряват в рамките на 7 дни, ако възникне кървене/влошаване на болка, или ако мислите, че може да имате сериозен медицински проблем, незабавно се консултирайте с лекар.странични ефекти

Това обикновено не е от досадни странични ефекти, когато се използва веднага.Може да се появи лека болка/изтръпване.Ако всяко от тези влияния упорства или да се влошава, тогава кажете на вашия лекар или бърза.

Ако вашият лекар ви е насочена ви да използвате това лекарство, това не забравяйте, че той или тя съдени че предимство за вас большле от риск от странични ефекти.Много хора, които използват това лекарство, не могат да имат сериозни странични ефекти.

Спрете да използвате това лекарство и незабавно информирайте вашия лекар, ако изпитвате някои от тези редки , но много сериозни странични ефекти: бързо/нарушения на сърдечния ритъм, чук, нервност, треперене (Тремор).

А много сериозно към това лекарство са рядко.Въпреки това, незабавно потърсете лекарска помощ, ако забележите някакви сериозни симптоми , включително: , /подуване (особено на лицето//гърлото), тежки .предпазни мерки

Преди да използвате този продукт, информирайте вашия лекар или ако имате алергия към някоя от неговите съставки, или ако имате някакви други .Този продукт може да съдържа и неактивни съставки, които могат да причинят алергични реакции или други проблеми.Консултирайте се с вашия фармацевт за повече информация.

Ако имате някои от следните здравословни проблеми, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт преди употреба на този продукт: проблеми (например , ), , (), затруднено уриниране поради запушване (например, причинени от En ).

Не използвайте този продукт при деца под 12 години и по-млади, без да се консултира с лекар.

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти