20/50шт 5.5x2.1 mm 12v DC женски включете щепсела за захранване кабел кабел адаптер кабел с щепсел конектор конектор за камери за видеонаблюдение DC куплунга, а жена 5.5*2.1

Наличност:
В наличност

Етикети: Източник на захранване педали 9V, Включете 5. 5x2.1, жак камера за задно виждане 25, dc 12v мъжки женски, конектор dc, плочки, hdmi vga, Мъж за постоянен ток, Кабелен конектор 12V, 5.5 2.1 щекер.

    8.36лв.
  • Пакет: Найлонов плик PE
  • Модел: DC-Female-Line
  • Продукт: В наличност
  • Номер На Модела: DC-Female-Line
  • Произход: произведено в Китай
  • Спецификация штепсельной вилици: 5.5*2.1 мм
  • Дължина: 25~27cm
  • Сфера На Приложение: Силата на камерата, захранването на оборудването

Четиридесет и четири хиляди осемстотин осемдесет и шест

внимание!скорост доставка!

epacket : обикновено 18 - 37 дни пристигат .има информация за пистата .

China Post Registered Air Mail. usually 15 - 49 da ys arrive, have track information .

Volantinaggio-bergamo.eu стандартна доставка : обикновено 15-35 da ys пристигат имат информация за пистата.

ако закупите повече и искате най-бърза доставка,

като EMS. DHL .Феде х ,понякога цената не е подходящ,ако имате проблеми,

моля ни каза промяна на цената

------- Снимка На Продукта -------

-------- Купувачът GU ide --------

Начин на плащане: ние приемаме всички плащания, както е показано по-долу.Кредитна карта, Банката T/T, Moneybookers, плащане с дебитна карта е освободен само след потвърждение на доставка,ако имате някакви проблеми с плащанията, можете да получите помощ от този link.http://help.Volantinaggio-bergamo.eu/pay_order.htm

Доставка:

Ние ще изпратим на парцел в рамките на 4 дни след потвърждаване на плащането.

Ние използваме доставка за глобалната икономика, така че ние не предлагаме номер за проследяване.Ако имате нужда от номер за проследяване, вие трябва да ми каже за него и да плати на допълнителни 1,5 долара. Моля, разберете!

Ние не плащаме на митническата такса, събирана от местната митница.

Срокът за доставка е само за справка.Понякога това ще бъде по-бързо или по-бавно.Тъй като това не е много стабилно се зарежда въздушна поща стълб на кит.Ние ще се справят с всеки parcelss.

Приблизително време за доставка в различни страни по-долу е само за ваша информация, която се оценява, но не може да бъде гарантирано.

1: САЩ: 10-39 работни дни.

2: Русия: 12-55 работни дни.

3: държава на Европа: 10-55 работни дни.

4: Други държава: 15-55 работни дни.

Начини за доставка:

Ние основно използваме въздушна поща на икономиката стълб на кита, за да поставите вашата стока.

Подмяна / Замяна / Връщане На Парите:

Моля, проверете внимателно опаковката и детайли след получаване.Ако нещо е повреден,моля, първо прикрепете снимки като доказателство.След това можете да се свържете с нас за обслужване след продажба.

Моля, моля, свържете се с нас, първо, ако има някакъв проблем с вашата поръчка, преди да отворите спор.Благодаря ви за вашето разбиране и подкрепа.Ние позволете преди това на всеки клиент удовлетворяемого в рамките на разумно путе.

Ако не получите пратката в рамките на гаранционния срок,моля, моля изчакайте още известно време.Вашето помещение може да се забави огромни пакети за поща,така че те се обработват по-бавно от обикновено.

1: ние приемаме размяна или замяна в рамките на 14-30 дни за дефектните стоки или ако сте получили грешен продукт.Или ние можем да ви върне парите обратно

Бележки:

· 1.ако пратката не пристигне в срок от 60 дни,ние предлагаме пълно възстановяване на парите.така че, моля, не отваряйте спор до това време, освен ако на опаковката никога не ще пристигне;

· 2.моля добросердечно проверите цялата информация (като размер,цвят,цена,опаковка,etc.) деталя ви е необходимо, преди пускането на поръчката,

· 3.ние приемаме връщане на продукта, ако той не ви харесва при получаване,но трябва да си позволи разходите за обратна доставка.

· 4.невозвращенный връщане на стока, ще се начислява такса за попълване на запасите в размер на 15%, само в случай, ако стоката съвпада с това условие, в който сме го изпратили.

Paw Z Loki2020-08-22
"Took very very long to receive"

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти