Ломбер Розово Връзки С Затварянето На Предварително Боядисани Рози Директни Реми Pima Човешка Коса Снопчета Със Затварянето На Дантела С Коса На Бебето

Наличност:
В наличност

Етикети: слащавые косата, 27 613 омбре тъкане, пирук, да си позволи косата, 13x4 обемна вълна и дантела предна, комплект със затварянето на, перувьен, bd косата, косата бо, груби ширити.

  215.07лв. 330.87лв.
 • Химическа Обработка: Киселите обработка
 • Най-Дългата Пропорцията На Косата: >=5%
 • Тип Човешка Коса: Перу Косата
 • търговска марка: Мидива
 • Текстура: Хетеро
 • Подходящи Са Умиращи Цвят: Само По-Тъмен Цвят
 • Може Да Се Направи Къдрене (На Апарат): ДА
 • Опаковка: Патица 3 PC & затваряне на 1 КОМПЮТЪР
 • Материална Ранг: Не Реми коса

Ломбер Розово Връзки С Затварянето На Предварително Боядисани Рози Директни Реми Pima Човешка Коса Снопчета Със Затварянето На Дантела С Коса На Бебето

Мек И Блестящ

С Коса На Бебето

Към: Защо ми разширяване на косата получава объркващо?

Но: 1)Си наращенные косата се объркват поради сухота, кичури с маслени замърсявания, солена вода, хлор и не вържете(широка зъбни гребен) косата си всеки ден

2) Задължително измивайте косата с не по-рядко от един път в седмицата, а най-добре два пъти в седмицата.Използвайте зехтин, за да овлажняват го гладко, или да се потърси допълнителна помощ от своя стилист.

До: мога ли за боядисване на косата?На какво трябва да обърнете внимание?

А: всички косата ни могат да бъдат боядисани в желания от вас цвят, с изключение на № 613, но трябва да го направим професионално, за да се получи точния цвят, без увреждане на косата.Тъй като девствените косата лесно ще изсъхне след напускането на донор на косата, така че не красьте и не лежеше на косата твърде често, това силно ще навреди на косата.

Въпрос: защо косата ми губят фигура след измиване?

А на: вълнообразни/къдрава коса са направени с пара, без никакви химикали, така че структурата ще бъде по-рохкава след измиване.Pls добросердечно разбират, че ние правим го за поддържане на косата на продължителността на живота и за да запази своето естествено положение.Можете да промените стила на косата, за да получите специален стил.

Въпрос: защо в моя гредата на косата има сива коса?

А на: девствени небоядисана коса ще има няколко кичура коса прошарена коса или разделяне на връхчетата на вътре, това е нормално и не е проблем за качество.

Ние обикновено събираме внимателно косата по време на производство, но ние не можем да гарантираме 100% липсата на побеляване на косата или разделяне на връхчетата.моля, разберете и да изберете няколко направления на себе си.Много ви благодаря за разбирането.

Въпрос: колко дълго издържат на косата?

Отговор: нашата коса може да продължи много дълго време, в зависимост от това, как вие ги подкрепяте.Някои клиенти много добре се грижи за тях и да ги радва повече от 12 месеца.Отнасяйте се към него като към собствената си коса и много добре се грижи за тях, да са прослужили по-дълго.

Напишете свой отзив!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Качество
Цена

Свързани продукти